WowWee

Of het nu een speelgoeddrone, een robothond, een dino of een zelf balancerend, multifunctioneel mannetje op wielen is: het Canadese speelgoedmerk WowWee ontwikkelt het. De slimme WowWee robots zijn leuk voor jong en oud en sinds 2016 volop in de Benelux te verkrijgen.

Voor WowWee Benelux verzorgen we sinds 2016 de online marketing voor Nederland en België.

Op het gebied van (online) PR verzorgen we de coördinatie met de pers en activaties via ons YIM Social netwerk met diverse (mama)bloggers en platformen. Op diverse kanalen zijn blogs en video’s verschenen over de diverse WowWee producten, zoals bijvoorbeeld de CHiP Robothond ‘uitpakparty’ video op Bright.tv. Daarnaast verzorgen we de coördinatie van online marketing partnerships i.s.m. retailers.

We werken met mediapartners en retailers samen waar het gaat om een juiste aanlevering van diverse media, zoals TVC’s, prerolls en teksten.

We zijn daarnaast gevraagd om het concept en creatie van nieuwe commercials voor de Robosapien X Chrome en de MiP te verzorgen.

Tenslotte verzorgen we het social media management voor de social media kanalen van WowWee Benelux (Twitter, Facebook, Instagram en YouTube).